De 4 poortwachters van (brand-)veilig Nederland

VST heeft de hele sector verbaasd doen staan door in korte tijd de benodigde certificaten voor sprinklerinstallaties te bemachtigen. Wij kiezen voor kwaliteit en dat kan je zien aan al onze certificaten! Hierdoor kun jij er zeker van zijn dat jouw sprinklerinstallatie van VST in orde is. 

Omdat onze sprinklerinstallaties aan de normen voldoen, kregen wij van het CIBV de VBB Leveren en VBB Onderhoud certificaten welke volgens het CVV-certificatieschema is beoordeeld. Het CIBV is gespecialiseerd in certificatie van o.a. brandbeveiliging en is geaccrediteerd als certificatie-instelling door de Raad van Accreditatie (RvA). Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) is een onafhankelijke stichting die helpt veiligheidsproblemen in kaart te brengen en op te lossen.  

Met het VCA**-certificaat in handen zorgt VST ervoor dat ons personeel elke dag veilig en gezond aan het werk gaat. VCA is een product van de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). De SSVV is een samenwerkingsverband van 23 (branche)organisaties uit de Nederlandse industrie. 

Uiteraard staan we niet stil, we willen ons aanbod in brandveiligheid continu verbeteren en verbreden. Om dat te realiseren zijn we op de achtergrond doorlopend bezig om de juiste certificaten te bemachtigen.  

Houd onze website en social media in de gaten voor updates rondom certificering en ons aanbod voor brandveiligheid. 

Logo's website_zonder CCV.jpg
Vorige
Vorige

Wat is een sprinklerinstallatie?

Volgende
Volgende

3 tips voor brandpreventie voor logistieke bedrijven