Onze eigen faciliteit om te oefenen

Hands-on leren kun je straks in onze nieuwe geheel uitgeruste fabriek. 

In November starten wij aan de bouw van ons nieuwe pand met geautomatiseerde productiehal in Houten. Met behulp van een lasrobot kunnen we prefab leidingen maken voor gebruik bij onze sprinklerinstallaties.  

Dankzij deze nieuwe fabriek kunnen we sneller leveren omdat we het hele productieproces in eigen beheer hebben. Per jaar kunnen we 500.000 m2 aan gebouwen voorzien van sprinklerinstallaties. Zodra we in ploegen gaan werken kunnen we zelfs één miljoen vierkante meter per jaar aan sprinklerinstallaties realiseren. We starten de productie vanaf 2022.

Ook kunnen we straks trainees op kantoor en in de productiehal opleiden om met de nieuwste technieken aan de slag te gaan. Heb je nog geen ervaring, maar ben je een handig type met technisch inzicht? Als je een passie voor techniek hebt en wilt doorgroeien horen we graag van je.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of stuur hier een open sollicitatie. Bij VST Fire Solutions hoef je geen jarenlange ervaring te hebben. Wij hebben kennis in huis en delen dat graag met mensen die graag willen leren.  

Vorige
Vorige

Certificeren op het hoogste niveau, hoe doe je dat?

Volgende
Volgende

4 manieren om te groeien bij VST