Veiligheid voor alles, deze certificaten zijn ons bewijs

Bij VST Fire Solutions vinden we veiligheid en gezondheid tijdens ons werk zeer belangrijk, daarom zijn wij VCA** gecertificeerd. Dit betekent dat je ervan verzekerd kunt zijn dat wij hoge eisen stellen aan de werkomgeving van onze mensen. Zowel op kantoor waar we dagelijks een verse lunch bereiden als op de bouw door middel van hoogwaardige materialen, apparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen. Ook zijn we scherp op het risicobeheer en zorgen we dat iedereen de juiste opleidingen krijgt.

Onze mensen hebben minimaal het B-VCA-diploma en waar nodig het VOL-VCA-diploma. Hierdoor ben jij ervan verzekerd dat onze medewerkers de wet- en regelgeving kennen. Daarnaast weten ze hoe ze gevaarlijke situaties kunnen voorkomen als ze bij jou het sprinklersysteem installeren en/of onderhouden. 

Zo weet jij zeker dat je niet alleen goed werkende brandblusinstallatie krijgt maar ook dat dit op een verantwoorde manier voor mens en milieu is geïnstalleerd. 

Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) is een samenwerkingsverband van 23 (branche)organisaties uit de Nederlandse industrie, waaronder Bouwend Nederland en Koninklijke OnderhoudNL. Door middel van opleidingen en certificeringen zorgen zij voor een structureel veiligere en gezondere werkomgeving in de bouw. 

Vorige
Vorige

3 verschillende technieken om een brand te blussen 

Volgende
Volgende

5x kiezen: welke sprinklerkoppen heb ik nodig?